Ben je van plan een laser afstandsmeter te kopen zodat je makkelijker bepaalde afstanden juist kunt meten? Bij Astek verkopen ze de beste laser meter die er momenteel verkrijgbaar is. Uiteraard heeft deze meter de hoogste kwaliteit.

Hoe werkt een laser afstandsmeter?

Wanneer je een laser afstandsmeter van goede kwaliteit gebruikt wordt het meten je een stuk makkelijker gemaakt. Door middel van een laserstraal wordt de afstand tussen twee punten nauwkeurig gemeten. Dit kan bijvoorbeeld door het apparaat tegen een wand te plaatsen en te richten op de muur die daar tegenover zit. De meter heeft ook een verlicht digitaal display waarop de gemeten afstand duidelijk te zien is. En doordat het apparaat ISO gecertificeerd is, kun je erop vertrouwen dat de meetresultaten erg accuraat zijn. 

Hoe gebruik je de laser?

Wil je afstandsmeters kopen, dan is het natuurlijk wel handig te weten hoe je deze precies moet gebruiken. De meeste afstandsmeters hebben een oppervlakte functie. Dit houdt in dat jij precies kunt bepalen hoeveel vierkante meter stucwerk je nodig hebt, of laminaat bijvoorbeeld. Maar met de meter kun je ook bepalen hoe hoog de nok van het dag is, of hoeveel meter hekwerk je nodig hebt. De meters werken op accu of batterij, maar deze hoeven maar zelden opgeladen of vervangen te worden. daarnaast hebben de lasers een bereik van 40 tot 300 meter waardoor je geen ladder meer nodig hebt wanneer je hoogtes op moet meten. De meter berekent zelf de oppervlakten en inhouden voor je, dus ook dat hoef je niet zelf meer uit te rekenen. Daarnaast zijn de meters spatwaterdicht en hebben de geavanceerde meters een ingebouwde camera waarmee je buiten zonder problemen afstanden tot 300 meter kan bereiken. 

Hoe bestel ik een laser afstandsmeter?

Op de website van Astek kunnen de afstandsmeters besteld worden, deze worden uit voorraad geleverd en de verzending is gratis. Wanneer de lasers op voorraad zijn en je besteld hem op werkdagen voor 23:30, heb je hem de volgende dag al in huis.