De industriële stijl is reeds een behoorlijk aantal jaren ongelofelijk populair. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat steeds meer mensen er voor kiezen om een industrieel bankstel in huis te halen. Dit gezegd hebbende is het zo dat het merendeel van deze mensen ook graag een volledig uniforme stijl in hun woning willen creëren. Dit betekent concreet dat men bijvoorbeeld liever niet een industrieel bankstel combineert met een klassieke vloer. Wil jij er ook graag zeker van zijn dat je in je woning kan rekenen op een matchende vloer voor bij je industriële bankstel? Dan willen wij je op deze pagina alvast graag enkele interessante opties voorstellen! 

Een gietvloer, een prachtige en zeer praktische vloer

Een eerste mogelijkheid waarover je beschikt voor wat de realisatie van een industriële vloer in huis betreft is de zogenaamde gietvloer. Het betreft hier een vloer die er niet alleen goed uitziet, maar bovendien ook zeer onderhoudsvriendelijk is. De onderhoudsvriendelijke eigenschappen waar je bij een gietvloer op kan rekenen zijn niet in het minst het gevolg van het feit dat ze over een naadloos karakter beschikken. Hierdoor is vuil zeer eenvoudig te verwijderen. Bovendien brengt dit ook extra comfort met zich mee. Het ontbreken van voegen zorgt er voor dat je ook zonder probleem op blote voeten of sokken op de vloer kan lopen. Wil jij ook graag een gietvloer laten realiseren in jouw woning in bijvoorbeeld Rotterdam? Neem dan zeker even een kijkje op Gietvloer Rotterdam.nl!

Ook een betonlookvloer is het overwegen waard

Niet alleen de gietvloer past uitstekend bij een industrieel bankstel, wat bovendien ook te denken van een betonlookvloer? De eigenschappen waar deze over beschikt zijn sterk vergelijkbaar met deze van een gietvloer. Uit zichzelf voelt ook een betonlookvloer erg comfortabel aan, maar het kan nog comfortabeler. Je kan er namelijk ook perfect voor kiezen om bij een betonlookvloer gebruik te maken van vloerverwarming.