Hoe kan je goedkoop verhuizen?

 

Hoe meer je zelf doet rondom het verhuizen hoe goedkoper het word. Het is ook belangrijk dat je goed voorbereid te werk gaat, het belangrijk dat je volgende zaken regelt:

  • Verhuisdozen aanschaffen
  • Zelf je spullen inpakken
  • Maak een goede planning
  • Schrijf op iedere doos wat er in zit
  • Bekijk of je eventueel extra services nodig hebt

 

 

Als je deze tips opvolgt verloopt jouw verhuizing een stuk soepeler en het bespaart je meer geld. In regio Rotterdam zijn er veel verschillende verhuisbedrijven. Maar je wilt natuurlijk het goedkoopste verhuisbedrijf inhuren maar die wel goede kwaliteit levert. Daarom is het belangrijk dat je alle verhuisbedrijven in de regio vergelijkt met elkaar en dat je uiteindelijk het beste bedrijf kiest die bij jou past en aan jou eisen voldoet. Als je naar Rotterdam verhuist is het handig als je een verhuisbedrijf inhuurt die in deze regio diensten levert, bij studentenverhuisservice ben je dan aan het goede adres zij verhuizen je snel en goed tegen een goede prijs. Kosten:

 

  • 25 euro per verhuizer (per uur)
  • Normale verhuiswagen 35 euro (per uur)
  • XL verhuiswagen 45 euro (per uur)
  • Gratis aanhanger (per uur)
  • Verhuisliften 30 euro (per uur)

 

Verhuiswagen en lift huren

Met een verhuizing is het bijna noodzakelijk dat je een verhuiswagen inhuurt dit maakt het vervoeren van je spullen een stuk gemakkelijker maar dat spreekt natuurlijk voor zich. Je hebt veel verschillenden prijzen voor een verhuiswagen ieder verhuisbedrijf bepaalt zijn of haar eigen prijsbeleid. Maar iedereen wilt een goedkope verhuiswagen huren maar die wel van goede kwaliteit is bij studenten verhuisservice kun je al een verhuiswagen huren vanaf 35 euro die ook nog eens van goede kwaliteit is dit bespaart je ook veel geld. Bij iedere verhuisbedrijf heb je ook altijd nog een extra mogelijkheid om een verhuislift er bij te huren dit kost je wel extra geld maar het kan wel ontzettend handig zijn. Denk hier dus over na bij goedkoop verhuizen in Rotterdam. Zeker als je naar Rotterdam verhuist kan een verhuislift heel goed van pas komen. Er zijn heel veel bovenwoningen in Rotterdam en smalle straten en de huizen zijn dicht op elkaar gebouwd en daardoor is er weinig ruimte en kan het bijvoorbeeld lastig zijn om grote meubels naar binnen te krijgen bijvoorbeeld doordat het een smalle gang is of een smalle trapgat daarom is het handig om een verhuislift in te huren om zo als nog je grote meubels zoals je bed en je bank naar binnen te krijgen. Het kost je slechts 30 euro (per uur) extra.