De meeste mensen vinden het lastig om te beginnen met het decoreren van een slaapkamer. Hierbij is veel inspiratie nodig. Met de juiste inspritietips en ideeën hoeft het maken van een mooie slaapkamer niet zo moeilijk te zijn. Dit zijn tips en ideeën die goed helpen bij het inrichten van een mooie slaapkamer.

Grote vloerkleden

Heb je een ruime slaapkamer? Dan is een groot vloerkleed onder je bed een goed idee. Dit geeft een lekker warme sfeer en als je wakker en uit bed stapt heb je niet gelijk een koude vloer waar je op komt te staan, maar een warm kleed.

Een houten bankje

Een houten bankje voor het bed is niet alleen mooi maar kan ook gebruikt worden om bijvoorbeeld je kleding voor de volgende dag op te leggen. Je kan ook het houten bankje decoreren met bijvoorbeeld een plantje.

Verschillende schilderijen

Om een goede sfeer te krijgen in je slaapkamer, is het vermijden van lege wanden een must. Dit maakt de slaapkamer een stuk ongezelliger en voelt het als een lege ruimte. Een groot schilderij kan een lege muur goed opvullen en zorgen voor de juiste sfeer in de slaapkamer.

Natuurlijk licht

Als je niet veel natuurlijk licht hebt in je slaapkamer, probeer dan de ramen die je wel hebt niet te bedekken met een gordijn. Hierdoor komt er daglicht naar binnen en dat zorgt gelijk voor een vrolijke sfeer. Probeer dus zoveel mogelijk daglicht naar binnen te laten.

Nachtkastje

Een nachtkastje is erg belangrijk voor in de slaapkamer. Zorg ervoor dat je nachtkastje niet helemaal volstaat met allemaal spullen. Dit zorgt voor een rommelige sfeer en de functie van het nachtkastje verdwijnt dan. Wat je niet kan missen op je nachtkastje is bijvoorbeeld een lamp, wekker en je favoriete boek.

 

Voor leuke accessoires voor in je slaapkamer ga dan naar rebel house. Hier zijn veel leuke accessoires die zorgen voor de juiste sfeer in je slaapkamer.