Het zal niemand zijn ontgaan dat de industriële look al jaren populair is. Hij is basic, strak en stijlvol en daardoor kun je er alle kanten mee op. Ben je op zoek naar een gietvloer die hier goed bij past, denk dan eens aan de betonlook gietvloer. Op de website van Gietvloerbetonlook.nl krijg je hiervan een mooie en duidelijke indruk.

Wat zijn de voordelen van een betonlook gietvloer?

Een betonlook gietvloer is slijtvast in het onderhoud, vochtbestendig, makkelijk, comfortabel en warm. En doordat dit type vloer gemaakt is van kunststof in plaats van echt beton is hij zeer geschikt voor vloerverwarming en is hij door de waterdichte materialen die gebruikt zijn, onderhoudsarm. Ook is de vloer krasvast en heeft hij een geluiddempende werking. Het enige dat je hoeft te doen om je vloer schoon en mooi te houden is even stofzuigen en dweilen, meer niet!

 

Liever een andere gietvloer?

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je niet van de betonlook houdt, maar dat is geen enkel probleem! Op https://www.goedkope-gietvloeren.nl/ vind je namelijk verschillende gietvloeren in topkwaliteit en voor een lage prijs. Deze vloeren worden op maat gemaakt het zijn daardoor strak en glad zonder naden of kieren. Dit zorgt ervoor dat de vloer een mooie uitstraling heeft, waterdicht is en makkelijk is in het onderhoud. Ze hebben een gevarieerde collectie aan design materialen zodat jij zelf je gietvloer samen kunt stellen. 

Andere vloeren

Ook biedt Goedkope Gietvloeren nog andere vloeren aan. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een pandomo vloer. Deze vloer is gemaakt van cementgebonden sierpleister en heeft een erg mooie industriële uitstraling. De vloer is daarnaast in diverse kleuren te verkrijgen, zodat hij altijd bij jouw interieur past. Maar je kunt ook kiezen voor een vloer van microcement. Deze is erg stijlvol maar heeft ook een speelse en natuurlijke uitstraling. Doordat de vloer met de hand op ambachtelijke wijze wordt aangebracht, krijgt het een bijzonder effect.