Het kopen van een kraamcadeau blijft lastig. Waar maak je de ouder nu echt blij mee? Een schattige knuffel of een leuk pakje is voor jou leuk om uit te zoeken, maar wel smaakgevoelig. Daarom delen we in dit blog 5 cadeau’s waar je kersverse ouders blij mee maakt. 

1.Maaltijdboxen

De komst van een nieuw kindje heeft een grote impact op het gezin. Het ritme is weg en iedereen is druk met elkaar leren kennen. Om de ouders daar alle ruimte voor te geven, is het geven van een maaltijdbox ideaal. Even niet nadenken over wat je ‘s avonds moet koken, maar wel elke avond een gezonde maaltijd. Dit is een welkom cadeau voor veel ouders.

Je kunt kiezen voor maaltijdboxen waarbij je nog zelf moet koken, maar je hebt ook maaltijdboxen die bestaan uit vooraf, klaargemaakte magnetronmaaltijden. Na een paar minuten in de magnetron kan het gezin al vers eten. 

2. Geboorteposter

De geboorte is een bijzonder moment in het leven van de kersverse ouders. Daar willen ze graag aan herinnert worden, daarom is een geboorteposter een ideaal kraamcadeau. De geboorteposter is op ware schaal opgemaakt en je kan bij de posters kiezen voor verschillende designs. Van strak en modern tot schets. Er is veel mogelijk.

Onderaan de geboorteposter staan de andere gegevens, zoals de naam, het gewicht, de geboortedatum en geboortetijd.

Je kunt deze poster cadeau doen naar aanleiding van de informatie op het geboortekaartje, maar je kan ook de ouders de geboorteposter cadeau doen en zelf laten kiezen voor het ontwerp en de gegevens. 

3. Praktische kleertjes

Als gever niet het leukste cadeau om te geven, maar veel ouders zullen je dankbaar zijn als je praktische babykleren voor ze aanschaft. Een baby verbruikt veel kleren op een dag en daarom kunnen ouders nooit genoeg rompertjes hebben. Voor de baby en de ouders is het dan fijn als het rompertje niet over het hoofdje getrokken moet worden, maar dat je het rompertje juist via drukknoopjes aan en uit kunt trekken. 

4. Cadeaubon

Heb je geen idee wat je cadeau moet geven aan de kersverse ouders? En wil je zeker weten dat ze echt iets aan je cadeau hebben? Dan kun je ook kiezen voor een cadeaubon van een grote babywinkel. De cadeaubon stelt ouders in staat om zelf iets te kopen voor hun baby. Steeds meer babywinkels pakken de cadeaubon op een feestelijke manier in, zodat het toch leuk is om te geven. 

5. Tegoedbon

Zijn de nieuwe ouders goede bekende van je? Dan kun je ze ook erg blij maken met een tegoedbon voor een avondje oppassen. Hoewel ze er nu vast nog niet aan moeten denken om uit te gaan zonder hun kleintje, is het toch fijn om te weten dat ze in de toekomst een beroep op je kunnen doen voor een avondje quality time samen.