Onze geest en ons lichaam hebben voldoende nachtrust nodig om de volgende dag goed te kunnen functioneren. Net als een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging geeft een goede nachtrust genoeg energie om te werken. Daarnaast zal het je concentratievermogen vergroten en je lichaamshormonen in balans brengen. Het is bovendien een goede bescherming voor je hart, het vermindert vetten in je lichaam en het verbetert je gezond door spieren en huid te repareren. Wanneer je slaapt, geef je je lichaam dus de tijd om zichzelf te herstellen. Als je slecht slaap, wordt er niet of matig gerepareerd en het wordt moeilijker om dagelijkse taken uit te voeren. Artsen zeggen dat het zelfs erger is dan dronken zijn. De beste manier om je slaap te verbeteren, is ongetwijfeld het gebruik van Heroal rolluiken op je raam. Installeer ze en ondervind hoe goed het werkt!

heroal hk842 rolluiken

De heroal hk842 rolluiken, ook wel bekend als de heroal rolluik rs42, hebben een dekbreedte van maar liefst 42 mm. Toch kunnen zij zeer strak worden opgerold en op deze manier wordt veel ruimte bespaard. De Heroal Rolluik rs42 bevordert dus een goede nachtrust, terwijl andere praktische overwegingen ook in het ontwerp zijn opgenomen.

Houd je huis koel met Heroal luiken

Heroal rolluiken zullen de interne temperatuur van je huis minimaliseren, waardoor je in de zomer de juiste binnentemperatuur hebt om ‘s nachts te kunnen slapen. De luiken voorkomen dat de zonnestralen je huis binnendringen. Zonder zou de lucht in je huis vochtiger en verstikkender aanvoelen. Het kan zelfs erger worden tijdens de zomermaanden, vooral voor huizen die verder landinwaarts liggen, weg van de kust.

Als je veel problemen hebt met slapen, kunnen de heroal rolluiken je slaap dus flink verbeteren.

Een Heroal rolluik dempt geluid

Als je in een dichtbevolkt gebied woont, is de kans groot dat je ‘s nachts wakker wordt vanwege harde geluiden van blaffende honden, auto’s en mensen op straat. Het kan van alles zijn, van roekeloos bestuurders ‘s avonds laat tot grote vrachtwagens die nachtdiensten verrichten. Het is meestal erger als je aan een drukke, populaire weg woont, maar de Heroal rolluik zal een groot deel van het geluid dempen. De instroom van extern geluid wordt geminimaliseerd, zodat je een volledige nachtrust krijgt en elke ochtend fris en energiek wakker wordt.

Heroal luiken bieden veiligheid

Ten derde bieden de Heroal luiken een extra beveiliging en bescherming van jouw eigendom. In feite betekent het installeren van deze middelen dat de kans op inbraak kleiner wordt. Als je een gezin hebt, zijn ze veilig voor indringers, ongeacht het tijdstip van de dag of nacht. Zo kan iedereen rustig slapen. Omdat de luiken zijn gemaakt van harde materialen, beschermen ze je ramen tegen kinderen die in de buurt voetballen.

Weer licht met Heroal luiken

Het is een manier om lichten in je kamer ten gevolge van voorbijrijdende auto’s en straatlantaarns te elimineren of te verminderen. Teveel licht tijdens of voor het slapen kan je melatonineproductie verstoren. Met de gesloten Heroal luiken kun je heerlijks slapen zonder onderbreking ten gevolge van licht. Dit maakt de Heroal luiken ook ideaal voor huiseigenaren die nachtdiensten draaien.